Airco Actie 2019

Wij horen klanten regelmatig zeggen dat “het airco seizoen weer begonnen is” en ondanks dat we begrijpen wat ermee bedoeld wordt zijn wij van mening dat het seizoen het hele jaar door is.

Klanten komen in deze periode van het jaar weer vaker binnen met klachten over onaangename lucht in de auto en dat ze een Airco reiniging willen hebben. Logisch want de temperatuur stijgt weer en daar voelen de bacteriën, schimmels en gisten zich altijd goed bij en laten duidelijk merken dat ze er zijn. Ze zijn er alleen het hele jaar door, alleen ruik je ze dan niet of minder. Naast onaangenaam ook vooral ongezond.

Note; aangezien het verwijderen van bacteriën, gisten en schimmels valt onder ‘gewassenbestrijding’ is het gebruik van een aircoreiniger onderhevig aan wetgeving en moet daarom vrijgegeven zijn door de controlerende instantie; het CTGB. Forté is een van de weinigen leveranciers die vrijgave heeft. Gebruikt u een product zonder vrijgave dan overtreedt u als gebruiker de wet en riskeert u een boete van € 2.500,- per overtreding.  

Een aircobehandeling is niet seizoensgebonden aangezien menig auto maar eenmaal per jaar in uw werkplaats komt. Als dit dan in de winter is, wordt de klant dan geen Airco behandeling aangeboden maar diezelfde klant zal zich dan in het voorjaar gaan melden. Voorkomen is beter dan genezen, zeker ook letterlijk in dit geval want zo’n vervuilde airco is gewoon ongezond.

We hebben, mede omdat u dat van ons verwacht;) een inkoopactie opgezet voor onze Air Conditioner Treatment producten. Tot 31 mei kunt u wel tot 20% extra korting verkrijgen!

Vraag naar de voorwaarden bij uw Forté Adviseur.
Mocht u interesse hebben in ondersteunend verkoopmateriaal, bijvoorbeeld een leaflet voor op de balie, dan horen wij dat graag!

Terug
nieuws
Airco Actie 2019

Wij horen klanten regelmatig zeggen dat “het airco seizoen weer begonnen is” en...
lees meer

Terugblik AMT 2019

Afgelopen maand waren wij weer aanwezig op de Auto Prof | AMT Live 2019 in Gorinchem. Dé...
lees meer