Forté Power Clean 4 in 1 machine; tijd = geld!

Forté en een machine, los van de C.E.U. (Contamination Elimination Unit) uit de 90’s, is lange tijd geen match geweest. Wij hebben ons niet op de “machinemarkt” begeven omdat wij ons niet konden vinden in de resultaten die ze opleverden. Hetgeen wij met ons productgamma konden bereiken was met een machine niet te evenaren en daarom was er geen noodzaak. Toch is er onder een bepaalde groep garagisten een behoefte om een machine in te kunnen zetten en om die reden is op de achtergrond de Forté Power Clean 4 in 1 machine ontwikkeld. Deze machine stelt je in staat om behandelingen uit te voeren voor het reinigen van inlaatkanalen, kleppen en verbrandingsruimten, turbo’s, injectoren én roetfilters. Met een hoge concentratie aan reinigingsproduct en zonder demontage worden de meeste behandelingen binnen een uur uitgevoerd, met direct merkbaar resultaat als gevolg. De meeste behandelingen zijn in een half uur uitgevoerd en daarmee is deze machine de perfecte hulp bij o.a. het analyseren van een technische uitdaging.

In het verleden hebben we altijd de focus op de techniek gehad en meestal minder op de gunstige financiële gevolgen van het gebruik onze producten. Dat is voor ons namelijk van ondergeschikt belang. Kwaliteit staat altijd onbetwist op nr. 1! Deze machine combineert echter beide insteken en laat zien dat het mogelijk is om de aanschaf van de machine binnen een half jaar terug te verdienen, zonder noemenswaardige extra inspanningen, en daarna een substantiële bijdrage te kunnen leveren in het rendement van uw bedrijf en in de tevredenheid van uw klant.

Vraag uw adviseur voor een demonstratie van de machine op locatie en/of vraag uw adviseur om de winstberekening met u door te nemen.

 

Terug
nieuws
Airco Actie 2019

Wij horen klanten regelmatig zeggen dat “het airco seizoen weer begonnen is” en...
lees meer

Terugblik AMT 2019

Afgelopen maand waren wij weer aanwezig op de Auto Prof | AMT Live 2019 in Gorinchem. Dé...
lees meer